logo
Вернуться

Офіс не працює! У будівлі обшук

Сьогодні близько 10:00 ранку в будівлі за адресою м. Київ, вул. Богдана Хмельницького 50 Б , де знаходиться основний офіс Домонет, почався  обшук однієї з  компаній, що знаходяться за цією адресою.  З будівлі під прицілами автоматів було виведено абсолютно всіх людей . Нікого не випускають з території,  в "заручниках"  опинились всі хто знаходився на території будівлі, навіть просто абоненти, швидку теж не випускають,  добре, що хоч впустили на територію, адже серед людей є вагітна жінка, якій може знадобитись  допомога. 


З приводу обслуговування на сьогодні:


- Інтернет поки що працює в штатному режимі, якщо у Вас Інтернет не працює перевірте свій баланс, оскільки сьгодні 1-е, число, коли списується абонентська плата і у Вас могло не вистачити коштів. 


Нагадуємо, що Взяти кредит  на 3 дні Ви можете самостійно: 

1) особистому кабінеті  https://my.domonet.ua  (доступно навіть прі від'ємному балансі) 


2) Через мессенджер Telegram Інструкція за посиланням на сайті  https://domonet.ua/ua/news/119


-  Нажаль, майстри не зможуть виконати  сьогодні свої заявки, бо не встигли отримати наряд , тому якщо у Вас на сьогодні було замовленн підключення, або сервісні роботи, прохання зрозуміти ситуацію. Як тільки у нас з'явиться можливість отримати доступ до нашої системи ми обов'язково зв'яжемось з Вами. 


- Call-centre  не може прийняти дзвінки і виконати запити дзвінків з сайту, тому можете писати на пошту: domonet@domonet.ua 


Будемо намагатись допомагати Вам через facebook. Пишіть в особисті повідомлення!

arrowUp