logo
Повернутись

Інтернет у районі Позняки 4 (Київ) - ДОМОНЕТ

Компанія «ДОМОНЕТ» входить до числа інтернет-провайдерів Києва, що найбільш динамічно розвиваються, і для мешканців ЖК «Позняки-4» готова надати доступ до мережі та телебачення. Обслуговуємо приватні та багатоквартирні будинки. Вартість телекомунікаційних послуг залежить від тарифного плану, а область покриття «ДОМОНЕТ» показано на карті Києва.

 

Технологічні можливості

Інтернет та телебачення у ЖК міста Києва «Позняки-4» підключаємо з використанням оптоволоконних технологій. Це Ethernet для багатоквартирних будинків і GPON для приватних. Наші клієнти отримують високу швидкість передачі даних, якісний прийом улюблених телеканалів. Ми перший провайдер у Києві та Україні, що використовує обладнання Mikrotik. В рамках послуг користувачі отримують:

 

  • Підключення роутера та його налаштування;
  • Користувальницьке управління через особистий кабінет - це дає можливість абоненту не тільки поповнити рахунок, але й змінити пароль та назву мережі;
  • Цілодобову технічну підтримку;
  • Гарантійну заміну обладнання при виході його з ладу.

Наша команда дбає про комфорт клієнтів. Ми стали першим українським інтернет-провайдером, який переніс особистий кабінет до Telegram. За допомогою робота користувач отримує інформацію про стан рахунку, може поповнити його за необхідності, виконати діагностику мережі в режимі онлайн, не вдаючись до участі майстра.

 

Вигідні умови

Інтернет-провайдер «ДОМОНЕТ» для клієнтів із ЖК «Позняки-4» пропонує кілька тарифних планів. Для чинних та нових абонентів проводимо акції, надаємо знижки. Подробиці можна дізнатись у відповідному розділі сайту. Якщо потрібно, для мешканців «Позняки-4» інтернет-провайдер зупиняє дію контракту на 3 місяці.

Надаємо додаткові послуги:

  1. Підключіть кілька пристроїв для перегляду вмісту.
  2. Встановлення білого статичного та білого динамічного IP-адрес.
  3. Збереження умов чинного договору під час переїзду, якщо він здійснюється у зону покриття «ДОМОНЕТ».
  4. Налаштування Wi-Fi роутера, щоб підключити домашній інтернет, а також телевізори, SMART-приставки та інші пристрої для прийому телебачення.
  5. Укладання оптичного кабелю та встановлення короба.
  6. Кросування абонентської розетки.
  7. Налаштування параметрів мережі під час нових підключень та інших послуг.

Якщо у абонентів у ЖК «Позняки-4» міста Києва виникають неполадки із мережею або телебаченням, повідомте нам, і до вас приїде технік. За окрему плату у невідкладних ситуаціях інтернет-провайдер приймає термінові дзвінки. У цьому випадку майстер виконує вашу заявку позачергово.

arrowUp