Політика конфіденційності

25.08.2020 17:41

Ця Політика конфіденційності розроблена для того, щоб краще обслуговувати осіб, які переймаються питанням, яким чином в Інтернеті використовується їх “Персональні дані" (Персональна інформація). Персональна інформація використовується виключно в межах чинного законодавства України, зокрема в межах Закону України “Про інформацію” та Закону України “Про захист персональних даних”.

Персональна інформація — це інформація, яку можна використовувати окремо або із залученням іншої інформації для ідентифікації, зв’язку чи пошуку особи або для будь-якої іншої ідентифікації особи в цьому контексті. Будь ласка, уважно прочитайте нашу політику конфіденційності, щоб чітко розуміти, як ми збираємо, використовуємо, захищаємо чи іншим чином обробляємо Вашу персональну інформацію, відповідно до нашого веб-сайту.

Яку особисту інформацію ми збираємо від осіб, які відвідують веб-сайт?

Для отримання консультації або реєстрації на нашому веб-сайті у відповідних випадках, Вас можуть попросити ввести своє ім’я, електронну адресу, поштову адресу, або інші дані, щоб допомогти Вам з огляду на наш досвід.

Коли ми збираємо інформацію?

Ми збираємо інформацію від Вас, коли Ви бажаєте отримати консультацію або реєструєтесь на нашому веб-сайті, заповнюєте будь-яку форму або вводите іншу інформацію на нашому веб-сайті.

Як ми використовуємо Вашу інформацію?

Ми можемо використовувати таку інформацію наступними способами:

  • щоб персоналізувати досвід користувача та дозволити нам доставляти тип контенту та пропозицій щодо послуг, у яких Ви найбільше зацікавлені;
  • вдосконалити наш веб-сайт для Вашої зручності в користуванні ним;
  • для найкращого обслуговування у відповіді на Ваші запити щодо обслуговування та надання Вам послуг;
  • для просування окремих видів послуг;
  • для надсилання періодичних електронних листів стосовно Вашого замовлення або інших послуг, які можуть бути Вам корисні.

Як ми захищаємо інформацію про відвідувачів?

Ми регулярно виконуємо сканування веб-сайту на предмет пошуку шкідливого програмного забезпечення та/або можливого витоку будь-якої інформації, щоб зробити Ваш візит на наш веб-сайт максимально безпечним.

Ваша персональна інформація передається захищеними мережами і є доступною лише обмеженій кількості осіб, які мають спеціальні права доступу до таких систем.

Чи використовуємо ми cookies?

Так. Файли cookies — це невеликі файли, які містять певну кількість даних, які наш веб-сайт може надіслати до Вашого браузера. Більш детально з політикою cookies Ви можете ознайомитися за посиланням  https://domonet.ua/uk/cookies_policy 

Як можна відмовитись, видалити чи змінити інформацію, яку Ви нам надали?

Ви можете подати запит на видалення Вашої інформації, надіславши електронний лист на адресу ddomonet@domonet.ua.

Зверніть увагу, що ми можемо зберігати інформацію про надання окремих послуг для цілей ведення обліку.

Розкриття інформації стороннім особам

Ми не продаємо чи/або будь-яким іншим чином не передаємо стороннім особам вашу персональну інформацію, без попереднього повідомлення Вам. Це не включає партнерів, які допомагають нам керувати нашим Веб-сайтом, вести наш бізнес або обслуговувати Вас, якщо ці сторони погоджуються зберігати цю інформацію, як конфіденційну. Ми також можемо оприлюднити Вашу інформацію, коли вважаємо, що її надання є доцільним, виключно в рамках чинного Законодавства України, для безпеки та захисту наших законних прав та інтересів або прав та інтересів будь-яких третіх осіб.

Передача Вашої особистої інформації

Ваша інформація, включаючи персональну інформацію, може передаватися та зберігатися на серверах, що знаходяться за межами України, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів на території України.

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб Ваш інформація була захищена, відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача Вашої персональної інформації не відбуватиметься, якщо немає відповідного контролю з нашої сторони.

Збереження Вашої особистої інформації

Ми зберігаємо Вашу особисту інформацію лише на той час, поки це необхідно для цілей, визначених у цій Політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо Вашу інформацію в обсязі, необхідному для виконання наших зобов’язань, виключно в рамках норм чинного законодавства України.
 

arrowUp