logo
Повернутись

Швидкість інтернету для League of Legends ⭐ Ігровий інтернет від Домонет Київ

League Of Legends (LoL) була випущена в 2009 році компанією Riot Games і практично відразу завоювала всесвітню популярність серед любителів онлайн-ігор. Вона неодноразово ставила рекорди по щоденному і щомісячного числа гравців і через більш 10 років залишається актуальною. Крім того, в США професійні гравці в LoL прирівняні до спортсменів. Щорічно проводяться великі турніри і чемпіонати. Високий інтерес до гри породжує питання у людей, який потрібен інтернет для LoL. З'ясуємо це.

Вимоги до «заліза» і швидкості з'єднання

Популярність багатьох онлайн-ігор багато в чому обумовлена ​​їх мінімальними вимогами до характеристик персональних комп'ютерів (ПК). Завдяки цьому безліч користувачів можуть насолодитися процесом і зануритися у всесвіт League Of Legends. У той же час компанія Riot Games оновила інформацію стосовно рекомендованих параметрах ПК. Гра стала більш вимогливою. Для комфортного гейминга знадобляться сучасний комп'ютер, що володіє такими характеристиками:

  • процесор рівня i5-3300 або Ryzen 3 1200;
  • відеопам'ять - 2 Гб;
  • ОЗУ - 4 Гб.

Втім, все ще можна запускати League Of Legends і на більш скромній апаратурі. Для цього потрібно володіти процесором мінімум на 2 ядра з частотою 3 ГГц, 2 Гб ОЗУ і хоча б 512 Мб відеопам'яті (може використовуватися інтегрований відеочіп).

Куди більше значення має інтернет для LoL, а точніше, його пропускна здатність і пінг. За запевненням виробника, мінімальна швидкість повинна складати від 512 Кбіт / с, рекомендована - 1 Мбіт / с. У той же час гравці на тематичних форумах діляться своїми спостереженнями і повідомляють, що для комфортного гейминга потрібна швидкість інтернету не менше 6 Мбіт / с.

Серед професіоналів, які беруть участь в турнірах, склалася думка, що краще підключити канал з пропускною спроможністю не менше 50 Мбіт / с на завантаження і 10 Мбіт / с на вивантаження. Така швидкість інтернету для LoL легко досягається, більшість провайдерів пропонують мінімальний тариф до 100 Мбіт.

 

Чому навіть хороша швидкість не дає гарантію відсутності лагів?

По-перше, ви повинні віддавати собі звіт, що виділений для вашої квартири або будинку канал буде ділитися на різних користувачів, якщо ви, наприклад, використовуєте Wi-Fi-роутер. Втрата швидкості в цьому випадку відбудеться, коли до нього підключаться інші пристрої, що споживають трафік. По-друге, багато програм, запущені на ПК, можуть впливати на якість гри. Торрент-клієнти, потокові сервіси (Spotify, Netflix) і навіть 40 вкладок, відкритих в вашому браузері, можуть перешкодити насолодитися LoL, якщо пропускна здатність не дуже висока.

Тому, незалежно від того, яка швидкість інтернету потрібна для League of Legends, ви повинні враховувати і споживання інших програм, а також підключених користувачів. Щоб грати з комфортом, рекомендується підключити Ethernet-кабель безпосередньо в ПК або придбати якісний роутер.

Також важливо домогтися мінімальної затримки між вашим пристроєм і ігровим сервером (пінг до 100 мс). В іншому випадку відбудеться тимчасова синхронізація, з'являться лаги та інші неприємності. Провайдер «ДОМОнет» забезпечує мінімальну затримку із зарубіжними серверами, т. К. Відноситься до частини міжнародної мережі WNET. Крім того, ви можете розраховувати на прямий пінг до серверів Twitch і проводити стрім з максимальним комфортом.

arrowUp